We zijn gestopt met het maken van hardsteen onderdorpels en neuten.
Natuursteen en uw droomhuis
Voor natuursteen in en om het (nieuwe) huis bent u bij ons aan het juiste adres. We denken mee en voeren uit. Vanaf idee, ontwerp en materiaalkeuze tot aan realisatie van het hele project, voor het hele pakket kunt u terecht. Of u nou op zoek bent naar materiaal voor de tuin, voor een muurtje, trap of een stukje bestrating of een mooi hoogglans keukenblad van natuursteen. Natuursteen is er in vele soorten; leisteen, basalt en graniet zijn enkele bekende voorbeelden maar er is nog veel meer moois. Iedere soort natuursteen heeft zo zijn eigenschappen.
Wij adviseren en helpen u graag om uw dromen te realiseren. Door onze ruime ervaring hebben we vaak snel de juiste stijl en smaak voor uw pand of tuin te pakken. Ook bij verbouw of restauratie kunnen we  adviseren en eventueel ook de restauratie uitvoeren.


Enthousiast en benieuwd? Bel of app om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken:  06 19 20 66 68
"We wilden een mooi robuust terras onder onze veranda, met een mediterrane uitstraling. Laurens adviseerde ons erg goed bij de keuzes die we wilden maken. Zo wees hij ons bijvoorbeeld ook op de hardheid en doorlaatbaarheid van de steensoort. Uiteindelijk heeft Laurens zeer vakkundig een heel sfeervol terras gemaakt. We wanen ons regelmatig in Zuid Frankrijk als we op ons fijne terras zitten hier in de Achterhoek."
HUIS en TUIN
© Laurens Nieuwenhuis Natuursteen
Welkom bij Laurens Nieuwenhuis Natuursteen