We zijn gestopt met het maken van hardsteen onderdorpels en neuten.
“Voor het graf van onze vader waren we op zoek naar een mooie passende gedenksteen. Iets bijzonders, iets eigens. Dat vonden we bij Laurens Nieuwenhuis Natuursteen. Laurens nam echt de tijd voor ons tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek. Op basis daarvan deed hij een voorstel over de soort steen, de kleur en de vorm. Het eindresultaat is prachtig geworden, een schot in de roos.”
Aanpak, persoonlijk en uniek
Uw overleden dierbare verdient een mooie, passende nagedachtenis. Een eigen, unieke gedenksteen kan helpen en kracht geven om een verlies te verwerken. In een persoonlijk gesprek gaan we samen uitgebreid op uw wensen en ideeën in. Vervolgens gaan we aan de slag en schetsen enkele voorstellen. Na een definitieve keuze voor het ontwerp van uw voorkeur wordt vervolgens de steen vervaardigd. Ook de plaatsing van uw gedenksteen wordt door ons verzorgd. Op die manier komt de steen tot in de puntjes verzorgd op de juiste plek, met respect voor mens en natuur. Naast gedenkstenen kunnen ook hele grafwerken op deze wijze worden gerealiseerd.

Onderhoud en restauratie
Gedenkstenen of grafwerken kunnen na verloop van tijd onderhoud nodig hebben. Meestal als gevolg van weersinvloeden maar soms ook door vernieling. Dankzij gedegen vakkennis en ervaring kan Laurens Nieuwenhuis Natuursteen beschadigingen perfect restaureren. Ook na-inscriptie of een extra toe te voegen persoonlijke accessoire is mogelijk.

Meer informatie? Bel of app om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken:  06 19 20 66 68
GRAF en GEDENKSTENEN
© Laurens Nieuwenhuis Natuursteen
Welkom bij Laurens Nieuwenhuis Natuursteen